Érdekes videón láthatjuk a profi fotós munkáját: a Mihalik Enikővel zajló fotózást nem csak a magyar modell miatt érdemes megnézni, hanem azért is, mert a divatfotózás munkamenetét is jól érthetően, részletesen bemutatja.

A James Houston fotográfus az általa indított Natural Beauty (Természetes szépség) sorozat második részeként a sikeres magyar modellt, Mihalik Enikőt fotózta. A helyszín a Central Park volt New Yorkban, az időpont pedig március közepe. Az időjárás ennek megfelelően hideg volt, de ez nem is látszik meg a képeken. Viszont a virágzó fák ideális kiegészítőül szolgáltak a fényképekhez, így sikerült a természetes szépséget és a természet szépségét érzékeny képi párhuzamba állítani.
A videón látható, hogyan készül egy profi divatfotó: először a modelleket választják ki, majd a fotós megtervezi a képeket, amit jegyzetként le is rajzol, és a sminkessel és a stílustervezővel is egyezteti a koncepciót, a ruhákat és a kiegészítőket, színeket. Maga a fotózás is érdekes, hiszen ebben az esetben nem használtak vakukat, hanem csak természetes fényben, csupán derítőlapok segítségével fotóztak. Tehát a technika is igazodik a kampány címéhez: természetes szépség.
A fotós, James Houston, egyébként kiemeli, hogy a Natural Beauty sorozaton csak profi modellekkel dolgozik és hosszasan dicséri Enikőt is, megköszönve a hideg időben való profi helytállását is. A halvány rózsaszínűre festett szemekkel, hosszú, lenge, fehér ruhában pózoló modellről megkapó, őszinte fényképek születtek.