18 különböző hatékony képzést kínálunk,

többféle képzési formát és képzési módot biztosítunk,

hogy mindenki megtalálja a legjobbat »

Képzések: kurzusok, workshopok

Kurzusok: több alkalomból álló tanfolyamok, amelyek általában több hétig, hónapig tartanak (de ez lerövidíthető), a kínálatot lásd alább!
Workshopok: egy alkalmas, szombat délutánonként zajló, tematikus képzések, a kínálatot lásd alább!

Képzési formák: személyesen vagy online

 • Személyesen: a hagyományos módon, a Fotósképző oktatótermeiben személyesen megjelenve vehetők igénybe a képzések, vagy azoknak egyes részletei (pl. a gyakorlati foglalkozások).
 • Teljes értékű, interaktív, távolsági online oktatással: az internet és megfelelő eszközök (elég egy laptop vagy tablet, mobiltelefon is) segítségével, a világ bármely pontjáról elérhetően, adott időpontokban, élőben zajló, a személyes képzéssel mindenben megegyező, teljes értékű képzések. Az oktatás élő, interaktív tévéközvetítéssel (live stream), kisegítő vizuális tananyagokkal zajlik a modern, profi, 4 full HD kamerás, oktató tévéstúdiónkból.
  A komplett tananyag mellett a gépbeállításokat, egyéb „megmutatnivalókat” is egyszerűen, hatékonyan be tudjuk mutatni.
  A gyakorlatokat természetesen emellett személyesen megtartjuk, és akár személyes konzultáció is igénybe vehető.
  Kérjük, a távolsági képzéssel, távoktatással kapcsolatban a részletes információkat az Online képzés linkre kattintva olvassa el!

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az eddigi tapasztalatok, a hallgatói vélemények alapján az online, távolsági oktatással zajló elméleti képzésünk teljesen megegyezik a személyes képzési formával. Ráadásul még több előnnyel is jár: nem szükséges elutazni hozzánk, így idő és pénz takarítható meg, az elmulasztott foglalkozások online visszanézhetők, továbbá az otthoni, kényelmes körülmények között élvezhető a képzés.

A mi tapasztalatunk is az, hogy a személyes képzéseken a hallgatók csak nagyon csekély része használja ki a személyes jelenlétet (tesz fel kérdéseket stb.), szinte mindenki passzívan vesz részt a foglalkozásokon az oktató szándékai ellenére: csupán meghallgatja a tanár előadását minden további kérdés nélkül – éppen úgy, ahogy egy tévéműsort megnéz.
Ráadásul minden könnyen megoldható képernyők előtt is: ha valamit értelmezni kell a gépen, a menüben, vagy el kell magyarázni, be kell mutatni egy fotós helyzetet. Ugyanúgy zajlik a képzés, mint élőben.

Így kérjük, ha Ön rendelkezik az online képzéshez szükséges eszközökkel, inkább ezt a formát válassza, mert így a nagyobb kényelem és alacsonyabb költségek mellett az egészségügyi kockázat sokkal kisebb lesz.

Kérjük, jelentkezéskor adja meg, hogy a fentiek közül melyik képzési formát választja!

Kérjük, vegye figyelembe az esetleges fennálló járványhelyzettel kapcsolatosan:

 • előfordulhat, hogy a személyes jelenléttel járó képzéseket állami egészségügyi szabályozás miatt fel kell függesztenünk, vagy a hallgatók érdekében mi függesztjük fel (a fertőzésszám növekedése, hallgató(k) betegsége stb.). Ebben az esetben online módon folytatjuk a képzések elméleti részét, majd a gyakorlatok megrendezzük (amikor ez lehetséges), s ezt a személyes képzéssel teljesen megegyező értékű változatnak tekintjük.
 • Ha az online mód nem felel meg valamely résztvevőnek, akkor később indított újabb hallgatói csoportokban pótolhatók be a hiányzó foglalkozások.
 • A már elindult/befizetett tanfolyamtól elállást nem tudunk elfogadni és tandíj visszatérítést sem tudunk biztosítani mi sem.
 • A képzést a résztvevő saját szándékával bármikor megszakíthatja, és később bármikor folytathatja minden további költség nélkül.
 • Természetesen mindenkinek garantáljuk a befizetett képzés teljes elvégzését, bármikor, korlátlan ideig a lehetőségek szerint. Így veszteség senkit sem fog érni.

Képzési módok: normál, expressz, elit

 • Normál: a képzések általában heti egy foglalkozással (4×45 perc, de ez csoporttól függően változhat), a csoporttal egyeztetett időpontban, személyes vagy online módon kerülnek megrendezésre a szükséges óraszámban.
 • Expressz: a képzések általában heti egy alkalommal, de kettő, összevont foglalkozással (8×45 perc, rövid ebédszünettel), személyes vagy online módon kerülnek megrendezésre a szükséges óraszámban. További részletek az Expressz képzés linken taláhatók.
 • Elit: a képzésen csak egy (esetleg két vagy három) személy vesz részt, így mindent az ő igényei szerint tudunk alakítani (tanterv, időbeosztás, helyszínek stb.). A foglalkozások általában heti egy vagy több alkalommal, normál vagy expressz módon, személyes vagy online formában kerülnek megrendezésre a megbeszéltek alapján a szükséges óraszámban. További részletek az Elit képzés linken taláhatók.

Kérjük, jelentkezéskor adja meg, hogy a fentiek közül melyik képzési módot választja!

Működésünk stabilitása, képzések biztosítása, garanciák

A világban jelenleg zajló kedvezőtlen gazdasági folyamatok miatt fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a Fotósképző egyedülálló, hatékony működési és szervezeti sajátosságai miatt a jövőben is teljes felelősséggel tudjuk vállalni a képzéseink akadálytalan biztosítását. Nagyon alacsony rezsiköltséggel, csak a szükséges alkalmazottakkal, profi tanárokkal, modern felszereléssel, fejlett oktatói rendszerben, stabilan működünk – felesleges kiadások nélkül. Mindezek lehetővé teszik, hogy megőrizzük képzéseink magas színvonalát – bármilyen gazdasági helyzetben.

Garantáljuk, hogy külső hatásoktól függetlenül az elkezdett tanfolyamainkat a teljes tananyaggal befejezzük, a meghirdetett képzéseinket, workshopjainkat megrendezzük a működési szabályzatunknak megfelelően.
Tripla garanciánkat továbbra is biztosítjuk.

Bennünk megbízhat!

Járványügyi intézkedések

Képzéseink élő, interkatív online (távolsági) és személyes formában egyaránt zajlanak. Az elméleti foglalkozásokhoz az online formát helyezzük előtérbe, míg a gyakorlatok személyesen zajlanak (beltéri és kültéri egyaránt).

Az elvünk az, hogy a személyes jelenléttel járó képzéseinken minden résztvevő teljes biztonságban, fertőzésmentes körülmények között, gondtalanul és örömmel vehessen részt, ne akadályozza semmi sem a kreatív tanulást. A Fotósképzóben betartjuk a képzések kockázatmentes lebonyolításához szükséges fertőzés megelőző és tisztasági előírásokat, amelyeket az ÁNTSZ és a Nemzeti Népegészségügyi Központ ír elő ebben az esetekben, az alábbiak szerint:

 • Személyes, beltéri részvételhez legalább 3 napja tartó, teljesen egészséges állapot szükséges.
 • A Fotósképzőbe belépve mindenkinek ajánlott fertőtlenítő kézmosást végeznie. Ehhez vírusölő fertőtlenítő hatású folyékony szappant és kézfertőtlenítőt egyaránt biztosítunk.
 • Szájmaszk használata ajánlott, de nem kötelező.
 • A Fotósképző oktatói, személyzete egyaránt rendelkezik a vonatkozó törvényekben előírt és érvényes Egészségügyi könyvvel, ami igazolja, hogy egészségügyileg is alkalmasak az oktatásra (pl. nincs akut fertőző betegségük).
 • A helyszínek az ÁNTSZ által rendszeresen ellenőrzött és jóváhagyott, oktatásra alkalmas helyiségek.
 • Az oktatási helyszínt és a használt eszközöket, bútorokat rendszeresen fertőtlenítjük a megfelelő tisztító- és fertőtlenítőszerekkel az előírások alapján.
 • A mosdóban papírtörölközőket vagy kézszárítókat biztosítunk kéztörléshez.
 • A tantermi italfogyasztáshoz egyszer használatos eszközöket (pohár, keverő stb.) biztosítunk.
 • A foglalkozásokon való részvétel során folyamatosan lehetőséget biztosítunk kézfertőtlenítő használatára.
 • Beteg hallgató nem vehet részt a képzéseken.

Reméljük, ezekkel az intézkedésekkel mindenki számára megnyugtató körülményeket tudunk biztosítani a tanuláshoz és az alkotó fotózáshoz!

Fényképész kurzusok

Az amatőr fotóstól az alkalmazott fotográfus szintig – ahogy a fényből kép lesz

Kiegészítő képzések

Videózás fényképezőgéppel és szoftveres képfeldolgozás

Fotós workshopok

Egy alkalmas, speciális tréningek

A legnépszerűbb témákkal, szakterületekkel a professzionális fényképekért

Fotósképző

érthető, hatékony, alapos képzések szakértőktől

Pesten az elegáns belvárosban, az V. kerület, Váci utcai exkluzív épületben található modern, profi oktatóközpontban és fotóstúdióban
Budán a központi Széll Kálmán térnél, színvonalas, hangulatos oktatási helyszínen

R

Kicsik & ifik

Várjuk a fiatal tehetségeket alkotótáborainkba, kurzusainkra:

Képzési módok

Távolsági képzés: élő online elmélet, élő online vagy személyes gyakorlat

Normál képzés: általában heti egy alkalommal, 6-8 fővel zajló kurzusok

Expressz képzés: két foglalkozást egy napon megtartva jóval gyorsabban elvégezhető a kurzus

Elit képzés: csak 1(-3) főt oktatunk, egyedi igények, órarend szerint, sokkal több gyakorlattal

KAPCSOLAT:
+36 1 266 1420, +36 20 2826 196
Email