Szeretne egyszerűen és könnyedén készíteni remek fotókat, amelyekkel mindenhol sikert arathat?

Mi segítünk ebben! A Fotósképző olyan fotósiskola, ahol a fényképezés alapjaitól kezdve a videózáson át a szoftveres képfeldolgozásig minden megtanulható egy helyen. Mindez kis csoportokban, személyre szabott oktatással és a legkedvezőbb tandíjjal (akár csak 1249 Ft/óra) érhető el.
A fénykép, mint ahogy e szó két tagja is mutatja: fény-kép, a fény és a képzelet egységéből születik, azaz: fény + fantázia = fotográfia. A mai digitális fotográfia már sokkal összetettebb ismereteket kíván, mint régebben a filmes fotózás, hiszen az egész képelőállítási folyamatot felügyelni kell a fotósnak az exponálástól a kép kinyomtatásáig. Ezt felismerve hoztuk létre a Fotósképzőt, ahol a fény + fantázia = fotográfia, azaz a 3F alapelvére építve különböző tanfolyamokat is indítunk folyamatosan – fotósképzés, videósképzés, képfeldolgozás témakörökben, felnőttképzés keretében.

Az elméleti alapok mellett a gyakorlatnak van a legfontosabb szerepe, ezért a résztvevők az elméleti alapok elsajátítása után aktív géphasználattal, konkrét sztituációkon, beállításokon keresztül, gyakorlatokon sajátítják el az átadott tudást, valamint a profi trükköket, módszereket, eszközöket.
A 3F: FÉNY + FANTÁZIA = FOTÓSKÉPZŐ.
A tanulócsoportok kis létszáma révén hatékony képzést biztosítunk, hiszen mindenkivel személyesen tudunk foglalkozni. Kutatások szerint ugyanis legfeljebb 6-8 fős csapatban tud mindenkivel személyre szabottan foglalkozni egy tanár. Ezért mi csak kis létszámú, legfeljebb 6 fős csoportokat szervezünk, de akár már 3 fővel is elindulhat egy fotótanfolyam, vagy workshop. Ráadásul emiatt folyamatosan tudunk képzéseket indítani, így a hallgatóknak keveset kell várniuk a tanfolyam elindulásáig.

Garanciák

Közel 30 éves szakmai tapasztalatunk mellé biztosítékul háromszoros garanciát vállalunk:

1: az első alkalommal ingyenesen tesztelheti képzésünket,
2: a foglalkozásokon ingyenesen megismételheti a részvételt a biztos tudás megszerzéséért,
3: 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

A tanfolyamainkon és a workshopjainkon a fotózás, videózás minden részletét elsajátíthatja, gyakorolhatja profi tanárok segítségével.

A fotósétákon, fotótúrákon a szép képek készítése mellett rengeteget tanulhat, fejlődhet akár már egy alkalommal is.

Ha nem szeretne csoportokhoz csatlakozni, igényeire szabott tantervvel és időbeosztással vállaljuk a képzését bármely témában.

Ha a normál menetrendnél gyorsabban szeretné elvégezni a képzéseinket, akár feleannyi idő alatt is átadhatjuk a tananyagot.

Gyors, hatékony és alapos tanulás

Ha megtetszett bármelyik képzésünk, válassza ki a megfelelőt és vegye fel velünk a kapcsolatot »

Fotósképző

érthető, hatékony képzések szakértőktől

Pesten a patinás és elegáns belvárosban, az V. kerület, Váci és Párizsi utca sarkán fekvő exkluzív épületben található modern, nívós,  oktatóközpontban és fotóstúdióban.

Budán a központi Széll Kálmán térnél, barátságos, színvonalas oktatási helyszínen.

R

Kurzusok

Kezdőtől a haladóig – fotós, szoftver és videós képzések

R

Workshopok

A speciális szakterületek iránt érdeklődőknek

R

Kicsik & ifik

Várjuk a fiatal tehetségeket alkotótáborainkba, kurzusainkra

 

Képzési helyszínek

  • 1052 Budapest, Párizsi u. 1.
  • 1015 Budapest, Hattyú u. 16.

Telefon

  • +36 1 266 14 20
  • +36 20 28 26 196

Email

 

Várjuk Önt is!

„Legnagyobb boldogságom, ha másnak tudást és örömet nyújthatok.” – Öveges József

Normál- és expressz kurzusaink folyamatosan indulnak, csoportok és egyéni hallgatók számára egyaránt.

Az aktuális kezdési időpontokról érdeklődjön elérhetőségeinken!