Ingatlanfotó workshop

 • Nem tudja eladni az ingatlanát?
 • Gondot okoz szép, profi fotókat készíteni a lakása, háza, irodája belső tereiről?
 • Profi fényképeket szeretne az ingatlanáról, de nem akar fényképészt megbízni?
 • Értékesítőként minden ingatlanáról informatív, hatásos képeket szeretne, mindezt olcsón és egyszerűen?
 • Szeretné magasabb áron értékesíteni az ingatlanát?

Nálunk mindent megtanulhat, amire szüksége van a szép és egyszerű ingatlanfotóhoz – akár csak egy kompakt fényképezőgéppel fotózva (mint ezeket a fotókat jobbra).

Iskolánk élő közvetítésű online, valamint személyes képzési formában is biztosítja a magas színvonalú oktatást.
Kurzusaink folyamatosan, míg workshopjaink a meghirdetett időpontokban indulnak.
A képzésről részletes információk lejjebb görgetve találhatók a piros címszavakra kattintva »

Időpont, helyszín

Az Ingatlanfotó workshopot profi fotográfus tanárralkis csoportokban (6-8 fő), az aktuális jelentkezőkkel egyeztetett hétköznapi, vagy hétvégi időpontban (általában 10-14 óra közötti kezdéssel), kb. 7 tanórás időtartammal, folyamatos szervezéssel, alkalmi jelleggel rendezzük meg.
Kérjük, jelentkezéskor adja meg, hogy Önnek mikor felel meg a workshop megtartása a fenti lehetőségek közül (hét közben vagy hétvégén, kezdési időponttal)!

Időpont: a jelentkezőkkel való egyedi egyeztetés szerint (a hét bármely napján lehetséges)

Az aktuális tervezett kezdési időpontokról érdeklődjön az elérhetőségeinken!

Jelleg: workshop, tehát egy alkalmas esemény

Képzési forma: a képzés alapvetően online, élő, interaktív formában zajlik, ami gyakorlatilag megegyezik a személyes jelenléttel működő képzéssel, mivel a legmodernebb, profi oktatóstúdiónk segítségével mindent meg tudunk tanítani ily módon is.

Az Ingatlanlfotó workshopunk teljes tananyaga leadható és tökéletesen megtanulható online módon. Ráadásul nem szükséges a foglalkozásra elutazni hozzánk, hanem kényelmesen, otthonról élvezhető a képzés.

A képzéshez ingyenes online vagy személyes konzultációs lehetőséget is biztosítunk.
Az Online képzési forma ingyenesen tesztelhető minden kötelezettség nélkül!
Kérjük, olvassa el részletes ismertetőnket is az Online képzési formáról itt!

Igény esetén a Mobilfotó workshopot személyes formában is biztosítani tudjuk. A tandíjakról a következő, Tandíj, tanmenet címszóra kattitntva olvashat.

Helyszín (személyes képzés): FOTONUS Fotósképző Műterem, 1052 Budapest, Párizsi u. 1., vagy bármely más ingatlan egyeztetés szerint

Tananyag

Nem kell hangsúlyozni, hogy mennyire fontos egy eladó ingatlan esetében az, hogy szép, profi és ezért hatásos fotókat mellékeljünk a hirdetéshez. Aki csak egy ingatlant is keresett, vagy eladott már, szembesül ezzel a problémával. De, sajnos, az internet tele van színvonaltalan képekkel reklámozott ingatlanhirdetésekkel, és ez ellen senki sem tesz semmit! Amíg egy magánszemély esetében ez még talán megbocsátható (habár az ő esetében is egyértelműen kisebb hasznot jelent), addig egy profi ingatlanügynök esetében már megbocsáthatatlan. Ugyanis ő és a cége sok-sok pénzt veszít azzal, hogy rossz, alkalmatlan fotókat mellékel a hirdetéshez! Már egy közepes értékű ingatlan esetében is milliók elvesztését jelentheti ez, így mindenképpen megéri megtanulni azt, hogyan kell szép, informatív, hatásos fotókat készíteni egy épületről, lakásról, vagy bármilyen ingatlanról.

A feladat nem is olyan nehéz, mint gondolná. Ugyan, a minőségi, profi fotókhoz tényleg kell tudás és tapasztalat, de ön akár a saját, egyszerű, kompakt fényképezőgépével is készíthet kiváló fényképeket, nem kell mindjárt profi fotóst hívni. Igaz, egy több tíz- vagy százmilliós ingatlan esetében már mindenképpen megéri profi fényképész, és akár modellek igénybevétele is, de a normál lakások, házak esetében, egy kis tanulássalés egy átlagos fényképezőgéppel is kiváló eredményeket lehet elérni. És a legfontosabb: már ha csak 100 000 forinttal drágábbantudja eladni az ingatlant, megéri a befektetés. Ráadásul ez a nyereség minden ingatlan esetében megvan, így a haszon csak egyre nő. A jó fényképek:

 • az értékesítő szakmai profizmusát mutatják,
 • behozzák a minőségi, igényesebb vevőket,
 • hatásukra a vevők már eleve értékesebbnek kezelik az ingatlant,
 • nyerő érvek lehetnek két vagy több ingatlan közötti választásnál,
 • megalapozzák az Ön és cége sikereit.

Jó fényképeket nem egyszerű készíteni: ismerni kell a fényképezőgépet, valamint a legfontosabb fogásokat, trükköket is. Az Ingatlanfotó workshopon megmutatjuk, hogyan lehet az ingatlanokat a lehető legprofibb módon lefotózni. Szakképzett, profi fényképész oktató segítségével, valós helyszínen sajátíthatja el, hogyan lehet akár egy olcsó, kompakt fényképezőgéppel és egy fotóállvánnyal a legszebb fotókat elkészíteni. A saját fényképezőgépét így jobban megismerheti, kihasználhatja az alkalmas funkcióit, megtanulhatja a megfelelő kiegészítők (vaku, állvány) használatát, hogy a lehető legprofibb eredményt érhesse el. Így már az első ingatlan-eladás után többszörösen visszanyerheti a workshop amúgy is alacsony tandíját. A workshop témái:

 • a fotózás alapjai (rekesz, záridő, érzékenység stb.),
 • a fotózás menetének felépítése,
 • az épületfotózás eszközeinek megismerése (fényképezőgép, vaku, állvány),
 • az ingatlanfotózás fogásai, trükkjei, titkai,
 • egyszerű épületbelső fotózása (lakások, nagyobb házak, gazdasági épületek, üzletek stb.),
 • összetettebb épületbelső és -külső fotók készítése,
 • különböző jellegű (modern, panel, régi stílusú stb.) épületek fotózása,
 • az adott tér kihasználása (bútorok, terek kezelése, világítása stb.).

A workshop kb. 5-6 óra időtartamú (a résztvevők számától, kérdések megválaszolásától, stb. függően), ebből kb. 3 óra elmélet, a többi gyakorlat.

Tandíj, tanmenet

Megtanítjuk, hogyan lehet akár egy egyszerűbb fényképezőgéppel, valamint egy állvánnyal és vakuval szép és informatív, profi hatású fényképeket készíteni bármely ingatlan külső, belső tereiről, bármilyen megvilágítás mellett.

A workshop első felében az oktató mondja el, mutatja meg az adott témával kapcsolatos tudnivalókat, titkokat (elmélet), majd bemutatja a fotózás menetét, ezután a résztvevők készíthetik el saját fényképeiket az oktató tanácsai, útmutatása alapján (épületbelső fotózás gyakorlat különböző eszközökkel).

A workshop kb. 7-8 tanóra időtartamú (a résztvevők számától, kérdések megválaszolásától, stb. függően), ebből kb. 4-5 tanóra elmélet (személyre szabott oktatással), a többi gyakorlat.

A foglalkozás egész ideje alatt, valamint az utána következő időben is ingyenes és korlátlan, online vagy személyes konzultációs lehetőség áll rendelkezésre a résztvevők számára.

Létszám minimum: 6 fő
Létszám maximum: 8 fő

A képzés díja:

 • távolsági, élő, online képzés: mindössze 34 990 Ft
 • személyes képzés: mindössze 44 990 Ft

Az online, élő közvetítésű, interaktív képzésünk gyakorlatilag megegyezik a személyes jelenléttel működő képzéssel, mivel a legmodernebb, profi oktatóstúdiónk segítségével mindent meg tudunk tanítani ily módon is. A képzéshez ingyenes online vagy személyes konzultációs lehetőséget is biztosítunk. További előny, hogy nem szükséges a foglalkozásra elutazni hozzánk, hanem kényelmesen, otthonról élvezhető a képzés.
Az Online képzési mód ingyenesen tesztelhető minden kötelezettség nélkül!
Kérjük, olvassa el részletes ismertetőnket is az Online képzési módról itt!

Ami tartalmazza a teljes oktatást, tanácsadást, ellátást és eszközhasználatot, azaz:

 • az elméleti és gyakorlati fotósképzést,
 • szükség esetén kölcsönzött digitális fényképezőgépet,
 • az örökös szakmai konzultációt,
 • a fotós eszköz vásárlási tanácsadást,
 • a korlátlan ásványvíz, kávé és tea fogyasztást,
 • a profi fotóműterem eszközeinek használatát (személyes képzés),
 • az elhelyezést légkondicionált tantermekben (személyes képzés) is.

Csoportok esetén a Hozd a barátokat is! akciónk keretén belül minden további hallgató után 3000 Ft kedvezmény jár.

A fentiek mellett a résztvevőknek 50%-os kedvezményt is biztosítunk a Képernyő kalibrálás szolgáltatásunk díjából, ami így 14 990 Ft helyett csak 7490 Ft. Részletek az Akciók menüpont alatt találhatóak.

A workshopokon résztvevők számát a hatékonyság érdekében korlátozzuk (max. 8 fő). A személyre szabott képzési módszerünk szerint minden egyedi kérdésre válaszolunk és a profi, szakképzett oktató is folyamatosan jelen van a rendezvényen.

Csoportos képzési igény (ingatlanirodák) esetén kérje egyedi ajánlatunkat a Kapcsolat menüpont segítségével!

Szükséges eszközök

A képzéseink előképzettség nélkül, az alábbi eszközökkel vehetők igénybe:

 • tükörreflexes (DSLR) vagy tükör nélküli (MILC), vagy kompakt fényképezőgép manuális üzemmóddal (M),
 • igény esetén ingyenesen tudunk biztosítani tükörreflexes fényképezőgépet a képzés idejére,
 • füzet, toll.

Jó ha van: fotós állvány, külső vaku (rendszervaku).

Gyakori kérdések

A képzésekkel, helyszínekkel stb. kapcsolatosan leggyakrabban feltett kérdésekre a Gyakori kérdések menüpontban találja a választ.

Jelentkezés

Kérjük, a jelentkezéshez kattintson a Kapcsolat menüpontra, nevezze meg az adott képzést!

Miután megkaptuk levelét, felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd minden részletet egyeztetünk. Önnek semmit sem kell tehát tennie, csak kitölteni a megfelelő mezőket és az Elküldöm gombra kattintani.

Ne feledje: nálunk tripla garanciával tanulhat!

Képzett és profi tanáraink

világosan, érthetően, türelemmel oktatnak. Nem csak tanárok, hanem napi szintű, profi művelői is szakmájuknak.

Képzési helyszíneink

Budapest központi helyein találhatóak, gyalog és bármilyen járművel gyorsan, egyszerűen megközelíthetőek.

Kurzusaink

folyamatosan indulnak, így nem szükséges feleslegesen várni, időveszteség nélkül akár pár napon belül elkezdhető a hatékony tanulás.

Egyedi igényeket

is figyelembe tudunk venni a kicsi, 4-8 fős csoportok miatt, így minden hallgatónkkal személyre szabottan foglalkozhatunk.

Fotósképző

érthető, hatékony, alapos képzések szakértőktől

Pesten az elegáns belvárosban, az V. kerület, Váci utcai exkluzív épületben található modern, profi oktatóközpontban és fotóstúdióban
Budán a központi Széll Kálmán térnél, színvonalas, hangulatos oktatási helyszínen

R

Kicsik & ifik

Várjuk a fiatal tehetségeket alkotótáborainkba, kurzusainkra:

Képzési módok

Távolsági képzés: élő online elmélet, élő online vagy személyes gyakorlat

Normál képzés: általában heti egy alkalommal, 6-8 fővel zajló kurzusok

Expressz képzés: két foglalkozást egy napon megtartva jóval gyorsabban elvégezhető a kurzus

Elit képzés: csak 1(-3) főt oktatunk, egyedi igények, órarend szerint, sokkal több gyakorlattal

KAPCSOLAT:
+36 1 266 1420, +36 20 2826 196
Email