Már csak ennyi idő van hátra:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Fekete hétvége

 

Ha már divat, legyen hasznos is, ezért most mi is egyedi akciókat kínálunk hallgatóinknak, így akár ingyen is tanulhat velünk!

 

Az akció 2 részből áll:

1: ÓRIÁSI ÁRENGEDMÉNY

Az alábbi fotós képzéseink tandíját harmadával (-33%) csökkentjük – képzésenként legfeljebb 15 fő számára. Érdemes jelentkezni, ugyanis ez csak most érvényes, később már nem lesz lehetőség ilyen nagy kedvezményre!

Tehát az

Amatőr fotográfus képzés 49 990 Ft helyett mindössze 32 990 Ft-ba,
Amatőr fotográfus Plusz képzés 34 990 Ft helyett mindössze 22 990 Ft-ba,
Alkalmazott fotográfus képzés 99 990 Ft helyett mindössze 65 990 Ft-ba,
Kicsik és ifik képzése 49 990 Ft helyett mindössze 32 990 Ft-ba,
– a workshopjaink pedig 17 990 Ft helyett mindössze 11 990 Ft-ba, vagy 19 990 Ft helyett mindössze 12 990 Ft-ba kerülnek!

2: 5000 FORINTOS BÓN

Az a jelentkező, aki befizeti valamelyik képzésünket és hoz magával további résztvevőket, annyiszor 5000 Ft-os bónban részesül, ahány új hallgatót hoz magával. Küldje tovább ezt a lehetőséget az ismerőseinek, és ha csak hárman iratkoznak be önre hivatkozva, akkor már egy workshopra ingyen el tud jönni, de ha 20-an, akkor összesen 100 000 Ft értékű ajándék bónhoz jut!

Ez az ajánlat érvényes az ismerősei ismerősére (meg annak ismerősére) is, tehát elég, ha ön csak egy kapocs közöttünk. A lényeg, hogy ahány új jelentkező jön, annyi bón jár annak, aki hozza (és aki szintén befizetett valamelyik képzésünkre).

FONTOS! A fenti akciók egyetlen feltétele az elővásárlás, azaz a tandíjat legkésőbb 2017. december 6-ig szükséges rendezni (készpénz vagy utalás). A képzésekre bárki jelentkezhet. A jelentkezőkkel emailben egyeztetjük a fizetés, a további teendők, a csoportok indulásának részleteit. A befizetett képzések bármikor elvégezhetők, nem szükséges mindjárt csatlakozni valamelyik csoporthoz. Az 5000 Ft-os bónok a Fotósképző képzéseire válthatók be (kurzusok és workshopok) részben vagy egészben.

A jelentkezés a tandíj rendezésével válik érvényessé.

A jelentkezéseket november 24., péntek 0:00 órától egészen november 27., hétfő 24:00 óráig tudjuk fogadni a honlapunk Kapcsolat menüpontja segítségével (írásban és telefonon is).

Képzéseink ajándékutalvánnyal is adhatók, így ez a lehetőség kiváló alkalom igényes és tartalmas ajándékozásra is!

Jelentkezzen még most, hogy biztosan elérhesse a kedvezményt és beleférjen a 15 fős keretbe kurzusonként, workshoponként! Kattintson az alábbi Jelentkezem gombra, majd adja meg a képzés nevét is!

További feltételek: A fenti ajánlataink a 2017. december 1. után induló képzéseinkre érvényesek, valamint más kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az 5000 Ft-os bónok megoszthatóak a jelentkező és a kedvezményezett között, bármikor felhasználhatóak, készpénzre nem válthatóak, átruházhatóak és csak a 2017. december 6-ig befizetett képzések után járnak. Az akció keretében befizetett képzések bármikor igénybe vehetők.